Feedback

Що подарувати братові-підлітку

14.08.2020 770

Що подарувати братикові-підлітку? Флешка у вигляді шкіряного браслета. Крута толстовка або модний світшот. Краватка або святковий метелик. Сейф-книга. Дуже зручно зберігати свої секрети там, де їх ніхто не стане шукати. Орієнтуйтеся на сюрприз для маленького чоловіка, і подарунок виявиться приємним.

Брату-підлітку потрібен презент серйозніше, йому вже не подаруєш альбом з фарбами, а й дорослі подарунки будуть недоречні. Знайдіть золоту середину: Оригінальна обкладинка на паспорт (наприклад «Паспорт переможця»). Якісна бритва і піна для гоління. У цьому віці багато хлопців вже голяться, так що нехай ніщо не заважає вашому братові виглядати на всі сто. Мініатюрні колонки. Завдяки крихітному розміру, вони легко поміщаються в кишені, і в той же час мають сильну потужністю. З ними брат зможе влаштувати відмінну новорічну дискотеку, запустивши улюблені треки прямо з плейлиста на мобільнику! Завдяки крихітному розміру, вони легко поміщаються в кишеню, і в той же час володіє сильною потужністю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт