Feedback

Корисні подарунки дідусеві на 90 років

06.08.2020 460

Чоловіки в своїй більшості - практичніші жінок, тому повинні оцінити подарунки, які приносять користь. Якщо ваш дідусь проводить весь свій час біля телевізора або за станом здоров'я не часто вибирається з квартири, подаруйте йому один з наступних варіантів презентів:
Зручне і м'яке крісло. У такому віці потрібен максимальний комфорт і зручність. Не купуйте жорстке крісло, або з невисокою спинкою, або ж занадто глибоке, з якого потім важко буде встати людині похилого віку.
Крісла-гойдалки досить комфортні, але не кожен зможе піднятися з нього самостійно. Краще якщо ви візьмете дідуся з собою в магазин і дозволите йому зробити вибір самостійно.
Хороший телевізор із цифровим зображенням. Люди похилого віку багато часу проводять перед телевізором, це їх вікно в світ. Застарілі моделі не ловлять цифрові канали і можуть негативно впливати на і без того поганий зір. Тому підберіть нову модель телевізора і допоможіть дідові розібратися з керуванням.
Крісло з електромотором. У такому віці багатьом досить важко пересуватися самостійно. Такі електроскутери для літніх дуже популярні за кордоном. Якщо ви можете собі дозволити такий презент, то порадуйте дідуся можливістю легко пересуватися. Звичайно, повинні бути умови для використання такого агрегату, повинні бути пандуси, з'їзди для візків і місце для зберігання.
Крісло для ванни або стільчик для душа. Приймати ванну або душ в такому віці не тільки складно, але й небезпечно. Тому придумані різні пристосування, що полегшують і зроблять безпечне життя літньої людини. Вибирайте подарунок залежно від ступеня активності людини. Може, для вашого діда, який працює у своїй майстерні або до цих пір працює на дачі, найбажанішим і корисним подарунком буде який-небудь інструмент або газонокосарка, на якій можна їздити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт