Feedback

Душевні подарунки мамі на 65 років від люблячої сім'ї

16.07.2020 259

Для мами найголовніше в житті - її діти, її сім'я. І якщо ви шукаєте подарунок для мами на 65-річчя, ми пропонуємо вам піднести щось, що підкреслить вашу сімейну зв'язок. Особливо вдалий такий подарунок, якщо ви живете не разом, і мама сумує за дітьми, а може, і за внуками.
Сімейний портрет. Візьміть вашу кращу загальну фотографію і замовте у художника картину, або обробіть фото в Фотошопі і надрукуйте на полотні. Вставити в красиву раму, і презент займе найголовніше місце у вітальні.
Сімейна фотосесія. Неодмінно у хорошого фотографа, який зробить знімки в хорошій якості, і мама буде переглядати свої фото з дітьми і внуками ще багато разів. І цікаве проведення часу для всіх, і пам'ять.
Фоторамка «Генеалогічне дерево». Недорогий, але дуже милий подарунок для мами на 65-річчя. Тільки виберіть побільше гілок, щоб вона могла розмістити там фото і своїх батьків, напевно за ними вона теж нудьгує.
Фільм або презентація про маму. Взагалі відмінно, якщо є планшет, комп'ютер або можливість запустити його з диска або флешки на телевізорі, так як таке захочеться переглянути знову і знову і показати всім знайомим.
Фотокнига. Виберіть ваші загальні знімки з вашого дитинства, а можете використовувати і мамині. Можна розфарбувати їх в Фотошопі, якщо вмієте, або залишити чорно-білими. Придумайте кумедні підписи, напишіть свої спогади про ті дні, і складіть пам'ятну фотокнигу. Мама буде вражена.
Дуже цікавий презент - онлайн-фоторамка EasyFrame і аналоги. У мами - фоторамка, у дітей - додатки на телефонах, звідки вони легко відправляють свіжі фото мамі. Якщо мама не може порозумітися з комп'ютером або смартфоном, з рамкою точно впорається, і завжди буде в курсі, як справи у її улюблених дітей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт