Feedback

5 цікавих подарунків для хобі мамі на 50 років

07.07.2020 375

Виявляючи інтерес до захоплень іменинниці, ви демонструєте свою увагу і турботу, тому подарунки для хобі мамі на 50 років дуже цінні.

Набір обкладинок для документів, а також чохол для валізи, виконані в єдиному стилі - подарунок, який обов'язково і стане в нагоді любительці подорожей.
Комплект спортивних аксесуарів: яскрава пляшка для води, напульсник, непромокаюча модель годинника, барвистий килимок для йоги, зручні бездротові навушники і стильна спортивна сумка для змінного взуття і форми - все, що може зробити походи вашої мами в спортивний зал ще більш приємними.
Велика кулінарна книга, в яку іменинниця зможе записувати свої найкращі рецепти.
Урок гончарного, танцювального або, наприклад, художнього мистецтва. Такі майстер-класи, проводяться, як правило, регулярно, тому ви легко зможете підшукати подарунковий сертифікат на захід, що цікавлять.
Автомобільні аксесуари: починаючи від чохлів для сидінь і закінчуючи професійними ароматизаторами з запахами відомих парфумерних будинків, розробленими спеціально для автомобільних салонів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт