Feedback

Універсальні подарунки другові на день народження

02.07.2020 649

Вибирайте презенти, не прив'язані ні з віком, ні із захопленням іменинника:

Книга. Як би це банально не звучало, але література досі вважається одним з найкращих варіантів подарунка. На полицях сучасних книгарень можна знайти абсолютно все. Можливо, ви виберете класику в красивій і дорогій палітурці. Правда, при виборі такого подарунка краще заздалегідь дізнатися переваги іменинника;
чохли та аксесуари для смартфона (такий презент вважається досить бюджетним, а багато рекламних агентств можуть зобразити на подарунок все, що ви побажаєте. Сюрприз точно буде неповторним, а його власник залишиться задоволений);
Сертифікати куди завгодно (підійде будь-який магазин з улюбленим брендом вашого друга. За допомогою сертифіката іменинник зможе вибрати собі парфуми, нове взуття, одяг або техніку. Так ви не помилитеся з вибором, а друг візьме собі саме те, що йому потрібно)
Якщо не знаєте, яку річ подарувати, то даруєте враження! Є розваги, створені не тільки для екстремалів. Вони не так сильно лоскочуть нерви, як стрибок з парашутом, але залишають масу приємних вражень. Найпопулярніші сьогодні:
політ на авіасимуляторі (посидіти за штурвалом Боїнга - мрія будь-якого хлопчиська, навіть якщо йому вже виповнилося 25 років);
урок водіння мотоцикла;
автобусна екскурсія по історичних місцях;
занурення з аквалангом;
прогулянки по дахах (такий подарунок відмінно підійде справжнім романтикам)
політ на повітряній кулі;
політ в аеротрубі.
Це далеко не всі варіанти того, що можна подарувати другу, якому виповнюється 25 років. Сучасні інтернет-магазини рясніють сотнями подарунків і винаходів, покликаних зробити життя людини веселим і різноманітним. Це можуть бути настільні календарі, пристосування для канцелярії і кружки зі смішними написами. Пам'ятні сувеніри варто замовляти заздалегідь, щоб не виникло форс-мажорних ситуацій, коли подарунок раптом не встигли доставити вчасно.
Визначаючись з вибором подарунка, пам'ятайте, що в першу чергу, він стане символом вашої дружби, вдячності і поваги до іменинника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт