Feedback

Невдалий подарунок на день народження другу

01.07.2020 552

Насправді складно зробити невдалий подарунок. Є певні правила при виборі подарунка, які варто дотримуватися, щоб не зіпсувати все свято другові на 17 років.
Якщо в друга є фобії, то подарунок не повинен асоціюватися з ними. Наприклад, іграшковий павук або змія будуть неприємні тим, хто їх боїться, а сертифікат на стрибок з парашутом вже точно не порадує людину, яка ненавидить екстрим або висоту. Такий подарунок взагалі може бути прийнятий як знущання.
Дарування домашньої тваринки повинно бути обдуманим і зваженим, оскільки, по-перше, не кожна людина бажає мати кошеня чи пса у себе вдома, а, по-друге, не завжди є можливість піклуватися про живих істот. Дарування подарунку-тягаря точно не варто, тому від живих презентів краще відмовитись.
Бажано утриматися і від презентацій засобів гігієни. Якщо подарувати гель для душу, шампунь або одеколон, один може подумати, що з ним щось не так, що це натяк на його неохайність. Подібна реакція буває не у всіх, але вона не виключена.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 218 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті