Feedback

День батька 2020: як привітати та що цікавого подарувати

19.06.2020 1401

Уже зовсім скоро своє "професійне" свято відзначатимуть чоловіки-батьки.
В Україні День батька офіційно святкувати почали зовсім нещодавно – з 2019 року. Щороку це свято відзначається в третю неділю червня. Таким чином, у 2020 році День батька припадає на 21 червня. Свято запроваджене, зокрема, з метою "забезпечення сприятливих умов для всебічного розвитку сім'ї як основи суспільства", а також "підвищення статусу чоловіка як батька в процесі виховання дітей". З наближенням цієї дати постає питання – як привітати батька.
Ідеї подарунків на День батька Найбільш типовими подарунками у День батька є набори для гоління, краватки, шкарпетки, футболки, кепки тощо. Ці речі батькові завжди знадобляться, але вони не є чимось оригінальним. Фотоальбом з ніжними і добрими світлинами всієї родини – подарунок, який може зворушити до сліз навіть найбрутальнішого чоловіка. Залежно від інтересів та уподобань батька, можна обрати для нього хороший подарунок. Таким презентом може бути звичайна або електронна книга, доміно, шахи, шашки.
Для батька-рибалки варто влаштувати похід на річку, озеро з пікніком. А подарувати можна вудку, набір блешень, термосумку або сумку для рибальських снастей і аксесуарів тощо. Якщо батько водить автомобіль, можна вручити у дарунок потрібну для машини річ. Наприклад, навігатор, який-небудь аксесуар або відеореєстратор. Батько-спортсмен зрадіє такому подарунку, як абонемент до спортзалу або квитки на матч улюбленої команди. Гарним вибором для привітання зі святом буде якісний спортивний одяг, футбольний м'яч або гантелі. Рюкзак, термокружка, хороший ліхтарик, якісний мисливський ніж чи надувний човен – гарний подарунок для батька, який полюбляє проводити час на природі. Відсвяткувати День батька можна і в сауні – це буде не просто гарне проведення часу, а ще й корисно для здоров'я. Привітати зі святом батька можна, подарувавши йому якісь стильні речі: годинник, гаджет, щось із брендової канцелярії, парфумерію та засоби для догляду за собою. Також як варіант можна влаштувати сімейну вечерю, погортавши потім альбом з фотографіями. Але, звісно ж, найкращим подарунком буде гарний настрій, турбота, увага та приємні слова.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День батька в Україні 2023, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт