Feedback

Подарунки для друга-спортсмена на 20 років

18.06.2020 165

Гаджети та комп'ютерні ігри цікаві дуже багатьом, але все ж не всім. Є хлопці, які вважають за краще проводити час не перед екраном, а на свіжому повітрі, захоплюватися активним або екстремальним видами відпочинку або тренуванням. Для таких друзів теж є дуже цікаві подарунки, які можна подарувати на день народження, на 20 років.
Розумні гантелі. Просто хіт, подобаються всім любителям стежити за собою. Ще б пак - тепер можна не брати до уваги повтори - за вас це буде робити додаток на смартфоні. Ну і можна ділитися своїм прогресом в соцмережах.
Боксерська груша. Теж відмінна річ, якщо є простір, де її повісити, і можна буде вбити гак у стелю. Сподобається більшості хлопців, з таким презентом кімната відразу виглядає дуже по-чоловічому.
Спортивний плеєр або спортивні навушники. Навушники працюють від Bluetooth, а в плеєр вставляється MicroSD-карта, так що навіть телефон з собою на пробіжку брати не потрібно, а 16 Гб музики вистачить для найдовшої тренування.
Шейкер для спортивного харчування. І коштує недорого, і виглядає цікаво, цілком годиться в якості подарунка на 20 років для одного. Однозначно знадобиться спортсмену, навіть якщо у нього такий вже є, але старенький.
Екшн камера. Не обов'язково GoPro, є й інші виробники. Але беріть вологозахищену і ударостійку, щоб записати самі екстремальні пригоди і розваги в будь-яких умовах.
Пов'язка на голову з вбудованими навушниками. Для тих, кому зручно в пов'язці, але незручно носити з нею навушники. Відмінно вбирає піт, а якщо витягнути вкладиші-навушники, легко стирається і швидко сохне.
Петлі TRX. Прекрасний подарунок для хлопця, захопленого крос-Фітом. Можна кріпити на гак або навіть на двері в кімнату і займатися вдома скільки завгодно, і заощадити на оплаті залу.

Банку спортивного харчування. Завжди доречно, якщо ви знаєте, що один мріє накачати м'язи і їсть таке. Навіть якщо запас харчування зараз є, воно не зіпсується і стане в нагоді потім.
Переносна колонка. Щоб кататися на велосипеді або на роликах, відточувати трюки на скейтборді під гучну улюблену музику. Є варіанти від дуже недорогих, до мега-крутих, вибирайте самі.
Спортивна пляшка. Або проста, або з кріпленням на велосипед. А може, з вугільним фільтром, щоб набрати воду з-під крана і пити очищену. Дуже економно, не доведеться купувати бутильовану.

Якщо один захоплюється екстремальним спортом, пошукайте гаджети та аксесуари для конкретного захоплення. Такий подарунок на 20 років однозначно обрадує вашого друга.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт