Подарунки для друга-спортсмена на 20 років

Гаджети та комп'ютерні ігри цікаві дуже багатьом, але все ж не всім. Є хлопці, які вважають за краще проводити час не перед екраном, а на свіжому повітрі, захоплюватися активним або екстремальним видами відпочинку або тренуванням. Для таких друзів теж є дуже цікаві подарунки, які можна подарувати на день народження, на 20 років.
Розумні гантелі. Просто хіт, подобаються всім любителям стежити за собою. Ще б пак - тепер можна не брати до уваги повтори - за вас це буде робити додаток на смартфоні. Ну і можна ділитися своїм прогресом в соцмережах.
Боксерська груша. Теж відмінна річ, якщо є простір, де її повісити, і можна буде вбити гак у стелю. Сподобається більшості хлопців, з таким презентом кімната відразу виглядає дуже по-чоловічому.
Спортивний плеєр або спортивні навушники. Навушники працюють від Bluetooth, а в плеєр вставляється MicroSD-карта, так що навіть телефон з собою на пробіжку брати не потрібно, а 16 Гб музики вистачить для найдовшої тренування.
Шейкер для спортивного харчування. І коштує недорого, і виглядає цікаво, цілком годиться в якості подарунка на 20 років для одного. Однозначно знадобиться спортсмену, навіть якщо у нього такий вже є, але старенький.
Екшн камера. Не обов'язково GoPro, є й інші виробники. Але беріть вологозахищену і ударостійку, щоб записати самі екстремальні пригоди і розваги в будь-яких умовах.
Пов'язка на голову з вбудованими навушниками. Для тих, кому зручно в пов'язці, але незручно носити з нею навушники. Відмінно вбирає піт, а якщо витягнути вкладиші-навушники, легко стирається і швидко сохне.
Петлі TRX. Прекрасний подарунок для хлопця, захопленого крос-Фітом. Можна кріпити на гак або навіть на двері в кімнату і займатися вдома скільки завгодно, і заощадити на оплаті залу.

Банку спортивного харчування. Завжди доречно, якщо ви знаєте, що один мріє накачати м'язи і їсть таке. Навіть якщо запас харчування зараз є, воно не зіпсується і стане в нагоді потім.
Переносна колонка. Щоб кататися на велосипеді або на роликах, відточувати трюки на скейтборді під гучну улюблену музику. Є варіанти від дуже недорогих, до мега-крутих, вибирайте самі.
Спортивна пляшка. Або проста, або з кріпленням на велосипед. А може, з вугільним фільтром, щоб набрати воду з-під крана і пити очищену. Дуже економно, не доведеться купувати бутильовану.

Якщо один захоплюється екстремальним спортом, пошукайте гаджети та аксесуари для конкретного захоплення. Такий подарунок на 20 років однозначно обрадує вашого друга.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua