Feedback

Креативні подарунки, які не потребують великих витрат

16.06.2020 471

Вибираючи подарунок братові на день народження у якого начебто все є і нічого він не бажає, на думку спадають креативні подарунки. Вони здатні принести користь і своїм незвичайним виглядом викличуть посмішку і радість іменинника. А вже здогадатися, що ви маєте намір подарувати, зможе не кожен. У список таких подарунків для брата можна віднести:

USB кружка, з такою річчю у нього завжди буде гарячий чай, коли він робить уроки або проводить час за комп'ютером.
Школяра порадує боксерська груша, яка надійно кріпиться на робочій зоні столу. З її допомогою завжди можна виплеснути злість і продовжити виконувати домашнє завдання.
Головоломка неокуб. Вона досить невелика і з легкістю поміститься в кишеню. Складається головоломка з великої кількості дрібних круглих магнітів. Гра дуже затягує, при цьому розвиває моторику рук, допомагає мислити абстрактно.
У такому віці вже можна організувати похід в компанії друзів на квест завдання. Де вони зможуть не тільки весело провести час, а й доведеться неабияк попітніти, щоб вибратися з придуманої пастки.
Будильник, але не простий, а з мішенню. Він вимагатиме максимальної точності, що досить важко забезпечити рано вранці. Але з часом навик виробиться і брат стане влучним стрільцем в будь-який час доби.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт