Feedback

Вибираємо, що подарувати братові на 30 років від брата

05.03.2020 937

Якщо ви зі своїм братом на «одній хвилі», то з вибором презенту до його Дня народження труднощів у вас, швидше за все, не виникне. Варіанти подарунків братові на 30 років:

Набір інструментів в зручній валізі - справжній чоловічий подарунок для справжнього чоловіка. Такий набір обов'язково стане в нагоді вашому братові. Він зможе його заховати в будь-якому підсобному приміщенні або кинути в багажник автомобіля.
Сертифікат на гру в боулінг або більярд в улюбленому клубі, куди ви зможете відправитися разом і здорово провести час.
Річний запас шкарпеток в прикольному кейсі, в якому буде дуже зручно їх зберігати, щоб вони більше ніколи не губилися.
Ручка-мультитул, що поєднує в собі ручку і викрутку зі змінними грифелями. З такою ручкою можна впевнено почувати себе в будь-якій ситуації: на роботі, на прогулянці і в поході.
Урок екстремального водіння - це відмінний подарунок братові на 30 років для незабутніх емоцій і яскравих вражень. До того ж, володіти такими навичками, безсумнівно, дуже корисно.

Радіокеровані іграшки і не обов'язково, щоб це був традиційний вертоліт. Наприклад, хорошою ідеєю буде дрон або ж роботи, завдяки яким в той же вечір можна влаштувати справжній епічний бій. Адже чоловіки. По суті, діти в будь-якому віці!
Підписка на добірку справжніх чоловічих журналів (Men's Health, Maxim, Esquire, GQ, Playboy).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт