Feedback

Саморобні подарунки: що подарувати коханому хлопцеві на свято?

02.03.2020 224

Ефектність саморобного подарунка для хлопця залежить від фантазії дівчини. До хороших подарунків відноситься коробочка з сотнею сердечок, парний брелок або картина, вишита хрестиком. Ще можна виготовити фотоальбом або маленьку книжечку, оформлену за мотивами Ваших романтичних відносин. Коханому точно сподобається лампочка з сердечком всередині, солодкий подарунковий набір і кружка, розмальована різнокольоровими маркерами.

На ювілей 25 років коханому хлопцеві можна подарувати коробку у формі серця, в якій розміщені пляшечки з міцними напоями. Для створення унікальної виробу потрібна коробка, ткана червоного кольору, ножиці. Також потрібно придбати в магазині кілька пляшечок з міцними напоями, які подобаються молодій людині. Виготовлення презенту займає мало часу. Потрібно вистелити коробку зсередини тканиною червоного кольору і викласти пляшечки. Також можна покласти всередину невеликі шоколадки і написати інструкцію по вживанню алкогольних напоїв.
Зробіть ексклюзивний кубик рубик з фотографій. Для цього потрібен звичайний кубик і спільні фотознімки, роздруковані на принтері. Фотографії розрізаються на однакові частини і приклеюються до поверхні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт