Feedback

Що подарувати хлопцеві на 30 років від коханої дівчини

29.01.2020 253

При виборі подарунку хлопцеві на 30 років багато що, звичайно, залежить від ваших відносин. Якщо ви зустрічаєтеся недавно, презент зовсім не повинен бути дорогим, але і дарувати «свою любов» теж якось несерйозно. А якщо ви давно разом або навіть живете удвох, ви напевно знаєте, чого не вистачає вашому хлопцю, і що могло б зробити його життя кращим. Наприклад, пропонуємо наступні ідеї для самих різних ситуацій:

Якісний ніж або мультитул Victorinox. Є і відносно недорогі компактні, і дуже круті, але, в будь-якому випадку, ніж від Victorinox подобається практично 100% чоловіків. Це дійсно крута річ.
Наручний годинник. Що зручно, можна вибрати найрізноманітніші моделі - від дійсно статусних брендів до модних Apple Watch або просто спортивних, які не бояться води і ударів.
Гаджет, який йому подобається. Якісні навушники, фітнес-браслет, а може - ігрову клавіатуру і мишу. Як варіант - спеціальну клавіатуру для дизайнерів і фрілансерів, у якій можна задавати функцію кожної кнопки. Той, хто працює за комп'ютером, оцінить.
Хороший рюкзак. Хлопці схильні затягувати їх до останнього. Вибір величезний, але можемо порадити марку Bobby - з дуже вдалою конструкцією всередині, а ще їх неможливо відкрити зовні, так що кишенькові злодії не страшні. Всі цінні речі - в цілковитій безпеці.
В общем-то, кохана дівчина може дарувати хлопцеві на 30 років і багато іншого, то ж, що і друзі, або вибрати щось із сертифікатів на враження. Хочете романтики - додайте милу листівку і приготуйте його улюблену їжу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт