Feedback

10 кращих іменних подарунків чоловікові на 30 років

20.01.2020 358

Хорошим іменний оригінальний подарунок хлопцю на 30 років - це саме той подарунок, який точно запам'ятається йому на довгі роки, і завжди буде нагадувати про цей чудовий день. Відмінне рішення для привітання на ювілейний День народження.

Махровий халат з іменною вишивкою. В такому халаті вашому коханому буде подвійно тепліше і зручніше навіть в найхолодніші дні, адже він обраний вами.
Наручний годинник з гравіюванням. Такий аксесуар є незамінним атрибутом успішного чоловіка, а щоб подарунок дійсно запам'ятався - скористайтеся послугою гравірування і нанесіть коротке і миле привітання на зворотну сторону виробу.
Дорога колекційна книга з іменним підписом, яка неодмінно стане головною прикрасою домашньої бібліотеки.
Ручка з іменним гравіюванням в стильному футлярі, щоб, навіть підписуючи важливі документи - ваш іменинник виглядав по-справжньому стильно.
Пазл по фотографії іменинника з іменним підписом, який ви разом зможете зібрати і прикрасити ним стіну вітальні або спальні.
Іменний чохол для смартфона або інших улюблених гаджетів з ексклюзивним принтом, адже навіть гаджети вашогї молодої людини гідні тільки найкращого.
Набір іменних шампурів в шкіряному тубусі - такий презент оцінить справжній і пристрасний любитель відпочинку на природі.
Запонки з ініціалами іменинника, ідеально вписуються в гардероб майбутнього винуватця торжества.
Келих для віскі або коньяку іменний з охолоджуючими камінням. Тепер ваш іменинник зможе насолоджуватися відмінним смаком улюблених напоїв з по-справжньому ексклюзивного келиха.
Пляшка елітного алкоголю з іменною етикеткою. Купіть улюблений алкогольний напій іменинника (віскі, коньяк, вино і т.д.) з того ж року, що і винуватець торжества, замініть оригінальну етикетку - іменний, надрукованій в фото-салоні, і відмінний подарунок до Дня народження готовий.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт