Feedback

10 кращих стильних і оригінальних подарунків чоловікові на 30 років

20.01.2020 1105

10 кращих стильних і оригінальних подарунків чоловікові на 30 років
Ваш молодий чоловік піклується про свій зовнішній вигляд і завжди скрупульозно ставиться до вибору різних предметів гардероба? А хто, як не ви, краще за все може допомогти йому в цьому? Тому підготували для ознайомлення кращі стильні і нетривіальні подарунки хлопцю на 30 років:
Дерев'яна метелик - відмінний аксесуар для стильного хлопця, який стежить за модою і прагне завжди мати бездоганний вигляд.
Незвичайний краватку. Адже таких предметів гардероба занадто багато точно не буває, але в цей раз ви можете сміливо відмовитися від класичних кольорів і підшукати щось оригінальне і яскраве для стильних кежуал-образів.
Яскравий шарф. Щоб будь-який, навіть повсякденний образ за допомогою цього аксесуара перетворювався в стильний.
Чоловіче кільце адже про ефектних ювелірних прикрасах мріють не тільки жінки, а й хлопці. Особливо, якщо мова йде про незвичайний кільці-печатці, яке зможе стати для вашого коханого навіть справжнім талісманом.
Небезпечна бритва або не менш популярна альтернатива - сучасна модель бритвеного верстата з усіма супутніми аксесуарами.
Ремінь зі змінними пряжками. Одна з таких пряжок прекрасно доповнить ділової образ, а друга відмінно підійде під шкіряний ремінь для створення стильних і елегантних повсякденних образів.
Термостакан. Незамінний аксесуар сучасного чоловіка, який, навіть поспішаючи у справах, зможе собі на втіху насолодитися смаком і ароматом улюбленого напою.
Сережка у вуху. Якщо ваш хлопець давно мріяв змінити свій стиль або зробити його таким, що запам'ятовується і зухвалим, то подарунок у вигляді модної сережки у вухо - саме те, що вам треба.
Шкатулка-органайзер для прикрас або наручних годинників з натуральної шкіри з тисненням, виконана в елегантному дизайнерському стилі.
Парфуми з яскравим нетривіальним ароматом, щоб запах свого молодого чоловіка ви змогли дізнатися з тисячі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт