Feedback

Подарунки цифрової ери для хлопця 20 років

17.01.2020 675

Сучасне покоління не уявляє свого життя без всіляких гаджетів, покликаних полегшити, прикрасити і наситити життя! Природно хлопець в 20 років буде в захваті від подарунка-гаджета, або іншої речі з «цифрового світу». Варіантів таких презентів існує не просто багато, а нескінченно багато, проте пропонуємо тільки найвдаліші ідеї в умовах скромного бюджету:

Бездротові навушники оригінальної форми завжди знадобляться активному меломанові, бажаючи занурюватися в світ музики, як і коли йому захочеться!
Яскравий Power Bank в формі покетбола або смайла - дуже корисна річ, яка дозволить не «паритися» про зарядку пристроїв;
Неоновий чохол для техніки, наприклад для смартфона або улюбленого планшета. Це і захист електронного друга, і гарантія його ефектного зовнішнього вигляду.
Змінні ремені для «розумних годин». Якщо у хлопця є такий аксесуар, то класні змінні ремені йому обов'язково стануть в нагоді, щоб «переодягати» свій гаджет під настрій.
Стійкий-тримач для планшета дозволить дивитися улюблений фільм або грати в гру лежачи, сидячи і в будь-який інший зручній позі, при цьому гнучка стійка дозволить зафіксувати гаджет в найбільш зручному положенні. Ідеальний подарунок для сучасного хлопця!
Яскрава Bluetooth-колонка зробить пікніки, вилазки на природу і прогулянки іменинника веселішими і яскравими, адже навколо буде звучати улюблена музика.

Флешка у формі гранати допоможе зберігати корисну інформацію і при нагоді - розігрувати друзів. Весело і ненудно.
Портативний електронний кальян для шанувальника димних задоволень. Це модна річ серед сучасної молоді.
Bluetooth маячок для пошуку речей що постійно пропадають, що полегшить життя і допоможе знаходити ключі, смартфон та інші, постійно губляться дрібниці.
Чашка з USB-підігрівом допоможе пити улюблену каву або чай дійсно гарячим і смачним, навіть якщо сидячи за комп'ютером, іменинник забув про напій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт