Feedback

Корисні оригінальні подарунки, які можна подарувати на 55 років чоловікові

03.12.2019 1722

Емоції і враження - це, звичайно, добре, але часто хочеться подарувати коханому щось більш практичне. Ідей практичних подарунків для чоловіка на 55 років є достатньо, серед них:
Сертифікат на пошиття костюма. Відмінний вибір для чоловіка, якому складно підібрати готовий костюм, але потрібно виглядати презентабельно. У нього буде ідеально зшита пара точно по фігурі.
Годинники. Тільки якщо хочеться оригінальності - нехай це буде не зовсім класика. Є цікаві моделі з захистом від води і пилу, смарт-годинник, протиударні та інше. Чоловіки люблять такі функціональні і міцні речі.
Курс масажу. Від такого не відмовиться жоден чоловік у віці близько 55 років. Виберіть салон ближче до дому або замовте виїзд масажиста на будинок.
Органайзери для автомобіля. І практично, і зручно, і те, що сам собі він точно не купить. Зате в улюбленому авто завжди буде порядок. Як варіант - універсальний столик, який кріпиться на сидіння або прямо на кермо.
Підігрів керма і сидіння в машині. Звичайно, можна включити піч, але поки машина нагріється, можна вже і встигнути доїхати. Якщо чоловік працює, постійно пересуваючись на авто, це може бути дуже вдалий презент.
Масажна накидка, різні масажери. Відмінний презент від люблячої турботливою дружини, який буде прийнятий з задоволенням і використовуватися регулярно.
Набір інструментів. Або повну домашню набір у валізці, або новинка - викрутка Xiaomi для розбирання всієї домашньої техніки і гаджетів, - в загальному, домашній майстер оцінить.
Винна шафа. Вдала ідея для любителя гарного вина. Тепер напою будуть красиво і правильно зберігатися, а шафа буде демонструватися всім гостям.
Домашня міні-пивоварня. Від дружини іменинник точно не очікує таке отримати, і буде в захваті.
Камуфляжний костюм для полювання і риболовлі. Захищений від вітру, дощу, з безліччю кишень, - в такому легко і зручно на природі.

Подумайте, що б ви хотіли піднести, і як можна зробити цей презент оригінальним, які є незвичайні варіанти, моделі, модифікації.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт