Feedback

Недорогі, але приємні подарунки на 60-річчя

29.11.2019 1120

Презенти, вартість яких не є космічною, теж можна дарувати на ювілей. Літньому чоловікові важливо, щоб Ви самі були на святі. Матеріальні цінності для нього знаходяться на іншому плані. Ідеї подарунків татові на 60 років. Виберіть який-небудь презент і з урочистим видом вручите його батькові:
Крижана кружка, що охолоджує напої.
Набір для подорожей, в який входить подушка і маска для сну.
Відкривачка «Скрипковий ключ».
Підставка для пляшки у вигляді ласо.
Чарка «Снаряд».
Силіконова форма для льоду «Підводний човен».
Набір викруток «Граната».
Ситечко для чаю «Чайний водолаз».
Телефонна ретро-трубка.
Доповніть недорогий презент приємним сюрпризом. Нехай Ваші діти підготують для дідуся святковий концерт. Ви також можете взяти в ньому участь і показати свої здібності.
60 років - свято, на якому повинні бути присутні родичі і друзі. Якщо у Вашого батька немає грошей або він не хоче займатися організацією святкування, візьміть турботи на себе. День народження повинен назавжди залишитися в пам'яті ювіляра. Тому Вам потрібно подумати про все, починаючи із запрошення гостей і закінчуючи вибором місця проведення свята. Тато буде дуже радий, якщо Ви все зробите і подаруйте йому незабутні моменти!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт