Feedback

Даруємо турботу і любов

27.11.2019 273

Речі в сімдесят років часто не так вже й цінні. Багато що нажито, є все необхідне для життя. А ось тепло і увага близьких дуже важливі. Діти можуть подарувати татові подарунок, який підкреслить сімейний зв'язок і турботу. Нагадуємо, що можна купити татові на 70 років з цієї категорії:
Сімейний фотокалендар. Вдале рішення, якщо день народження близько до нового року. Для кожного місяця виберіть яскраве сімейне фото, на якому іменинник з близькими. Він із задоволенням буде користуватися фотокалендарем (варто купити великий, з великим шрифтом).
Цифрова рамка. Звичайна, на яку ви будете періодично завантажувати нові фото, або новіша, на яку члени сім'ї можуть відправляти фото через спеціальні програми. Приємно буде приходити татові і бачити нові фотографії своїх дітей і онуків.
Домашній годинник. З великими цифрами, щоб було зручно. Час показує і мобільний телефон, і старенький будильник, але там часто зовсім невеликий екран. Подбайте про тата і подаруйте речі, з якими йому буде зручно.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт