Feedback

Подарунки для здоров'я батькові на 70 років

20.11.2019 933

Вважається, що покупки для здоров'я не повинні даруватись на ювілей, але це не завжди так. Життєво важливий апарат або ліки купувати варто просто так, тому що ви любите тата, а ось інші презенти можуть бути і подарунком. Ось що можна подарувати татові на 70 років на день народження з турботою про здоров'я.

Ортопедичний матрац. Досить дорога річ, але зате всі наступні роки батько буде спати з максимальним комфортом, а прокидатися без болю в спині.
Масажна подушка. Масажує голову і шию, розслабляє затиснуті м'язи, знімає напругу в натруджених плечах. Є різні за формою, і навіть такі, які підходять для масування попереку. Варто подивитися варіанти в інтернет-магазинах.
Рефлекторні тапочки. Устілка зроблена з акупунктурних голочками. Хвилин 15-20 в таких капцях покращують кровопостачання, зігрівають, нормалізують сон і можуть навіть рятувати від головних болів, так як активізуються важливі точки на стопі.
Витончена тростину. Якщо стан здоров'я вже не дозволяє обходитися без тростини, нехай це буде стильна джентльменська річ. Ідей виконання дуже багато, можна піднести що завгодно, на будь-який бюджет і смак.
Кімнатна метеостанція. Щоб розуміти, яке зараз тиск, як буде змінюватися погода. І знати, що самопочуття може зіпсуватися, і якщо зараз щось недобре, то це через погоду і тиску.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт