Feedback

Корисні і практичні в побуті подарунки татові на 60 років

19.11.2019 288

Багато чоловіків в свій День народження бажають отримати практичні і корисні в побуті подарунки. Практичні та корисні подарунки на ювілей батька:
Плазмовий телевізор з функцією підключення до Інтернету. Тепер ваш батько зможе насолоджуватися переглядом улюблених спортивних та інших телепередач на новенькому плазмовому телевізорі з великою діагоналлю.
Новий ноутбук або планшет, щоб тато мав можливість користуватися всіма можливостями, які дарує інтернет і, наприклад, як можна частіше спілкуватися по відеозв'язку з вами і своїми онуками.
Гамак для ніг, який кріпиться до столу і дозволяє навіть під час роботи зайняти найбільш зручну позу, розслабивши ноги і давши їм можливість відпочити.
Газонокосарка - відмінний подарунок для власника власного будинку або дачі, тепер газон без особливих зусиль завжди буде підтримуватися в ідеальному стані.
Кейс з річним запасом шкарпеток. Такі шкарпетки відрізняються не тільки високою якістю, але і оригінальною упаковкою. Зберігаючись в зручному кейсі, вони ніколи не будуть загублені.
Портативний зарядний пристрій, який допоможе вашому батькові в будь-який час і в будь-яких умовах підтримувати всі свої гаджети, а особливо мобільний телефон в робочому стані.
Радіо-пошуковик для ключів, оснащений відразу декількома датчиками і спеціальними брелок, що кріпляться до ключів, завдяки такому інструменту відшукати втрачені ключі тепер стане найпростішим завданням.
Універсальний пульт, призначений для управління відразу декількома побутовими приладами. До такого пульту можна одночасно підключити телевізор і кондиціонер, а також ще кілька додаткових пристроїв.
Набір інструментів в спеціальній валізці, який зручно брати з собою в автомобіль, в дорогу або зберігати його в будь-якому підсобному приміщення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні