Feedback

Милі і недорогі подарунки татові на 60 років

19.11.2019 488

Безумовно, ваш тато, як майбутній іменинник, заслуговує тільки найкращі подарунки. Але хто сказав, що хороший подарунок обов'язково повинен бути дорогим? Добірка відмінних недорогих презентів батькові на День народження на 60 років.
Фотокнига - сентиментальний і дуже зворушливий презент, який можна буде замовити в спеціальному фотосалоні або ж зробити власними руками.
Святковий торт з улюбленої кондитерської іменинника або ж спечений власноруч. Такий подарунок обов'язково стане головною прикрасою святкового столу і найсмачнішим частуванням свята.
Камені для віскі. Істинний цінитель смаку цього напою обов'язково гідно оцінить ваш презент. Такі камені здатні миттєво охолодити віскі, щоб не розбавляти його водою, як це відбувається зі звичайним льодом.
Домашні тапочки з функцією USB-підігріву або, наприклад, з підсвічуванням. У таких тапочках буде дуже тепло і затишно проводити домашні вечора.
Набір пивних бокалів або склянок для віскі (коньяку) з вітальним гравіюванням.
Смачний букет. Існує думка, що на такі урочисті заходи, як ювілейний День народження, неодмінно потрібно приходити з букетом. А що, якщо це буде не звичайний букет, а смачний? Ми пропонуємо вам квіти замінити улюбленими частуваннями вашого іменинника і все це красиво упакувати в формі флористичної композиції.
Набір елітних сортів меду з справжнім золотом - смачне, красиве і, найголовніше, дуже корисне частування, яке зможе прекрасно урізноманітнити щоденний ритуал чаювання.
Іменна фляга, яку можна буде, наприклад, возити з собою в автомобілі, брати на відпочинок і в походи. А іменне гравірування зробить ваш презент більш особистим і індивідуальним.
Організатор для підручних речей. Такий органайзер можна розмістити у вітальні і зберігати всередині, наприклад, пульти від телевізора та іншої техніки, футляр для окулярів і ряд інших видів аксесуарів іменинника.
Ключниця, яку, як правило, вішають біля вхідних дверей. Завдяки такому предмету інтер'єру у вашого батька більше ніколи не будуть загублені ключі.
Набір елітних сортів чаю з різних куточків світу - такий подарунок неодмінно оцінить кожен, хто любить балувати себе смачним гарячим напоєм. Тепер ваш батько зможе спробувати смачні чаї світу і вибрати свій улюблений.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні