Feedback

Емоції для душі в подарунок для батька 60 ронів

18.11.2019 494

Іноді найкращий подарунок для тата - це зовсім не речі, а приголомшливі емоції і спогади. Швидше за все, він вже так давно не розважався, і це буде чудове свято. Ось ідеї, якими ви можете скористатися, щоб вирішити, що подарувати татові на 60 років на день народження:

Поїздка в цікаве місце. У сусіднє місто подивитися на визначні пам'ятки, або в інше незвичайне місце. Як варіант - в місто його дитинства. Загалом, кудись, де він давно не був, або хотів побувати.

Прогулянка на яхті. Можна подарувати татові такий оригінальний презент на його 60-річчя. Орендувати яхту з капітаном можна на пару годин, провести фотосесію і міні-пікнік. Неймовірно красиво і цікаво!
Квитки на концерт. Батько напевно давно нікуди не вибирався, так що йому сподобається. Головне - даруєте два квитки, щоб йому було з ким розділити радість і веселощі. Концерт може бути навіть через деякий час, він буде в передчутті.
Виїзна рибалка. Поїздка в гарне місце, де видадуть все спорядження і розкажуть, де є досить риби. А потім її можна буде приготувати прямо на місці, відсвяткувати день народження на природі. Тільки їхати потрібно всією сім'єю, поодинці не так цікаво.
Відпочинок за містом. Зніміть будиночок-котедж або номер в заміському клубі, і відпочиньте. Милуйтеся зірками, купайтеся в басейні чи відпочивайте в лазні. Розваги скрізь різні, але це однозначно цікавий і оригінальний варіант святкування дня народження.

Більшість 60-річних чоловіків досить бадьорі, але якщо це не так, можливо, вдалим презентом буде путівка в санаторій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні