Feedback

Для домашнього умільця подарунок на 60 років

18.11.2019 387

Багато чоловіків такого віку добре справляються з усіма інструментами, вміють розібрати і полагодити що завгодно. У них є інструменти, ще старі, часто радянські, досить пошарпані, і зберігаються вони в різних ящиках, розсипом. Загалом, проблема того, що подарувати татові на день народження 60 років, якщо він домашній майстер, вирішується легко.

Набір інструментів. Для будинку, для автомобіля, або садові - вибирайте самі залежно від ситуації і того, чого ще немає. Гарний чемоданчик з усім необхідним порадує будь-якого вмілого чоловіка.
Набір викруток Xiaomi. Один невеликий держатель і безліч насадок самого різного типу, щоб розкрутити різну нову побутову техніку, телефони, плеєри та інше. Поміщається в кишені, зручно носити з собою. І займає мінімум місця.
Шуруповерт. Тому що його хотіли б мати більшість чоловіків. З ним закручування і відкручування болтів, гвинтів, шурупів та іншого стає швидким і простим, і руки не втомлюються. Обов'язково варто купити!
Автомобільний бустер. З ним можна легко зарядити і завести будь-який акумулятьр або підзарядити різноманітні гаджети. Чоловік з таким пристроєм буде відчувати себе незамінним.
Мультитул з різноманітними інструментами. Є мультитули для рибалок і мисливців, для розбирання техніки, для базового ремонту автомобіля та інше. Виберіть модель, яка відповідає потребам вашого тата.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні