Feedback

Подарунки для відпочинку на природі для батька на 60 років

18.11.2019 458

Ближче до виходу на пенсію все більше чоловіків із задоволенням проводить час на природі. Хтось перебирається жити на дачу, хтось просто частіше вибирається до найближчого озера або в ліс на пікнік. Ідеї, що подарувати на 60 років татові, для комфортного відпочинку.

Мангал. Звичайний переносний мангал, можна, доповнити набором для пікніка, або купити ковані шампури з художніми ручками.
Сумка холодильник. Недорогий, але дуже корисний подарунок, який можна подарувати татові на 60 років. Нехай у нього завжди з собою будуть прохолодні напої, і не потрібно буде чекати, поки вони охолонуть в воді.
Термос або портативна кавоварка. Є моделі кавоварок, які підключаються до прикурювача в машині і готують смачну натуральну каву. Насолодитися ним з ранку на рибалці - безцінне задоволення!
Садові складні меблі. Столи, крісла, стілець для риболовлі, плетене крісло-качалка для веранди, надувний диван або гамак, - так багато всього, що ви могли б вибрати для улюбленого тата на день народження.
Надувний човен. Відмінний презент для тата-рибалки. Він зможе вибратися подалі від берега, де водиться більша риба. І в цілому, для більшості чоловіків надувний човен - бажаний і дуже приємний подарунок.
У багатьох випадках корисним презентом буде похідний одяг - непромокаючий, щільний, який не страшно забруднити, і з безліччю кишень.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні