Feedback

Техніка, гаджети, пристрої у подарунок для батька на 60 років

14.11.2019 482

Правильно обрані технічні подарунки роблять життя ювіляра приємніше і простіше. З більшістю пристроїв він без проблем розбереться, та й зі всякими планшетами або смартфонами все не так складно, особливо, якщо діти допоможуть і підкажуть. Якщо ви до цих пір не знаєте, що подарувати татові на 60 років, подумайте над наступними ідеями.

Портативний приймач або колонка. Залежить від того, що вважає за краще слухати тато. Якщо є, з чого включати музику - даруєте колонку для відпочинку на природі або для роботи в гаражі. Якщо немає - можливо, краще і простіше приймач.
Планшет. Багатьом чоловікам з ним простіше, ніж зі смартфоном, тому що і шрифт більший, і пальцями в дрібні іконки і рядки потрапляти простіше. Можна дивитися кіно, читати книги і спілкуватися в месенджерах з близькими.
Мінімийка або автопилосос. Отримувач із задоволенням користуватися ним. Таке просте пристрій, який дозволяє швидко і легко навести порядки в домі і на ділянці. Якщо його ще немає - можливо, варто купити і піднести.

Гаджети для автомобіля - навігатор, реєстратор, радар-детектор. Дивлячись що більше потрібно саме вашому татові. Якщо не знаєте - відеореєстратор однозначно стане в нагоді.
Масажна накидка на крісло. Можна використовувати і вдома, і в автомобілі. Варто подарувати, щоб тато міг розслабитися після важкого дня, розім'яти втомлені плечі, спину. Відмінний презент з турботою про здоров'я.

Подумайте, можливо, варто подарувати смартфон, якщо його ще немає. Батько зможе його освоїти, щоб спілкуватися з дітьми чи онуками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні