Feedback

Для дому і затишку подарунок для батька на ювілей на 70 років

11.11.2019 1537

З віком людина починає все більше цінувати комфорт і домашній затишок, тому ваш батько неодмінно зрадіє відповідного, «затишного» подарунку на 70 років.
Біокамін. Якщо в будинку або квартирі вашого батька немає каміна, то ви його можете подарувати в подарунок. Модель краще вибирати ту, у якій є функція додаткового обігріву приміщення.
Махровий теплий халат з іменною вишивкою. Доповнити такий халат можна банної шапкою і вийде відмінний набір для відвідування сауни.
Настільний або підлоговий фонтан, який можна буде розмістити у вітальні, перетворивши в додаткове джерело затишку і краси.
Гамак. Такий презент ваш батько зможе брати з собою в поїздки, на пікнік або на дачу і чудово проводити час, насолоджуючись відпочинком на природі.
Ретро-телефон - тобто телефон, виконаний у ретро-стилі. Він ідеально впишеться в інтер'єр будинку і неодмінно сподобається вашому батькові.
Колекція книг улюбленого автора в ексклюзивному або рідкому виданні, яка стане гідним поповненням бібліотеки.
Цифрова фоторамка з мінливими знімками, за допомогою якої ви зможете розмістити на видному місці фотографії всіх членів сім'ї.
Зручне крісло-качалка. В такому кріслі буде зручно і приємно проводити вечори біля каміна, за читанням книг або переглядом телевізійних передач. А влітку його можна буде поставити на ганку дачі.

Музичний центр. Постарайтеся знайти таку модель, на якій є можливість програвати старі платівки.
Справжній самовар на вугіллі, дровах або електриці, з допомогою якого ваш батько зможе приготувати чай зі смаком, немов би з дитинства.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт