Feedback

Оригінальні ідеї батькові на 70 років

11.11.2019 814

Щоб цей День народження запам'ятався вашому татові на довгі роки, подаруйте в якості презенту оригінальний подарунок татові на 70 років, зокрема прекрасно підійде:

Великий портрет, виконаний професійним майстром по улюбленому фото.
Зворушливе відеопривітання, зроблене за допомогою спеціальних комп'ютерних програм. Для створення такого подарунка ви можете використовувати численні архівні фото та відео, а також улюблену музику іменинника.
Святковий вечір-сюрприз, до якого вам слід підготуватися заздалегідь, запросивши на нього друзів іменинника і подбавши про святковому декорі.
Власна метеостанція, за допомогою якої батько зможе дізнатися погоду, число, день тижня і точний час.
Компактна домашня пивоварня, яка представляє собою невеликий апарат для приготування смачного пива за найкращими рецептами.
Камені для віскі, які гідно оцінить справжній цінитель якісних алкогольних напоїв, охолоджених, але не розведених водою.

Квитки на матч або сертифікат на відвідування сезону ігор спортивної команди, за яку вболіває ваш тато.
Архівна копія знаменитої газети «Правда», з випуском, присвяченим безпосередньо імениннику.
Родовід книга, яку почне заповнювати ваш батько і передасть наступним поколінням, щоб вони поповнювали її все новими і новими іменами і біографіями.
Іменний келих для віскі, коньяку, пива, вина і т.д. Вибір конкретного келиха залежить від того, яким саме напоїв віддає перевагу винуватець торжества.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт