Feedback

Розумний годиннику подарунок внучці чи внуку

28.10.2019 421

Смарт-годинник – це крута штука і для дорослих, і для дітей. Модний гаджет з купою опцій і дуже широкими можливостями. За допомогою такого пристрою дитина зможе приймати дзвінки і відправляти повідомлення, здійснювати відеодзвінки, управляти камерою і планувати свій день. Зовсім як дорослий!

Але найкорисніша функція в дитячих розумних годинниках – можливість відстежувати місцеположення дитини – обов’язково буде оцінена батьками маленького іменинника. Гаджет зможе відображати на зв’язаному з дитячим смарт-годинником смартфоні точне своє місце розташування, а ще багато моделей дозволяють використовувати опцію миттєвого інформування дорослих про те, що дитина покинула територію, позначену батьками як дозволену.

Виробники пропонують великий вибір різних варіантів смарт-годинників для дітей – від яскравих великих гаджетів, які сподобаються дітям молодшого віку, до досить стильних мінімалістичний девайсів, орієнтованих на підлітків. Придивіться до цих пристроїв – сучасні діти люблять просунуту техніку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт