Feedback

Підбираємо корпоративні подарунки

22.10.2019 876

1. Подарунки з логотипом компанії. Керамічні чашки і тарілки, одяг і аксесуари, пледи, парасольки і багато іншого - часто використовують в якості корпоративного подарунка.

2. Канцелярські речі і друкована продукція. Всілякі блокноти, органайзери, ручки, календарі - вельми популярний вид подарунків. Головне врахувати, чи буде він корисним для колег, клієнтів або партнерів. Також важливо не забути про власну рекламу і нанести логотип.

3. Гастрономічні подарунки. Пряники (можна замовити нанесення лого глазур'ю), шоколадні цукерки, набір баночок меду, варення, чаю та інші приємні смакоту подарують масу задоволення одержувачу такого подарунка. Найбільш гармонійно презент виглядає в красивій коробці з деревини, міцного картону або в плетеними кошику.

4. Предмети інтер'єру. Можна підібрати для офісу або будинку годинник, статуетки, фоторамки, картини та багато іншого. Бажано, щоб такий подарунок був не просто рекламним нагадуванням про вас, але і ніс якесь смислове навантаження.

5. Інтелектуальні подарунки. У багатьох магазинах представлений ряд подарунків такого типу. Це можуть бути ігрові набори, головоломки, пазли та інше.

6. Вироби ручної роботи. Тут все залежить від вашої фантазії і фінансових можливостей. Майстри пропонують товар різних напрямків: текстильні іграшки, миловаріння, скрапбукінг, вишивка, декупаж, в'язання і багато іншого. Від таких подарунків віє теплотою і турботою, так що байдужими вони не залишать нікого.

7. Аксесуари для дому. У цю категорію входять подарунки, якими людина може користуватися в повсякденному і сімейному житті. Різний посуд, вази, набір кухонного приладдя (аксесуари для вина, відкривачки), оригінальні термоси або термо-кружки та багато іншого послужить приємним і дуже корисним нагадуванням про вас. Такі подарунки часто викликають теплі і довірчі відносини.
 
8. Книги. Безумовно, це найбільш безпрограшний варіант подарунка. Книга цінується завжди, головне правильно підібрати її вміст. Також приділіть час для отримання дозволу подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт