Feedback

Кому краще не дарувати годинник

16.10.2019 729

1. Краще не ризикувати і не купувати годинник для забобонних людей. Взнати заздалегідь, як може бути сприйнятий подарунок.
2. Існує думка, що не можна дарувати годинник коханим, а також дружині та чоловікові. Вважається, що такий подарунок приведе до розлуки, коли механізм зіпсується та зупинеться. Недовірливі представниці прекрасної статі можуть подумати, що улюблений спеціально вибрав такий подарунок, щоб натякнути на розрив.
3. Серед людей з забобонами існує думка, що зупинка подарованих годин стає причиною припинення міцної дружби.
4. Врахуйте, що багато людей похилого віку не люблять приймати в подарунок годинник. Їм здається, що подарунок буде безжально відміряти час, відпущений їм для земного життя.
5. Деякі вважають, що тріснуте скло на годиннику говорить про хвороби, що насуваються.
6. При цьому існує прикмета, яка свідчить, що цей механізм для молодят і сімейних пар вважається символом любові, турботи, довгого і щасливого сімейного життя.
7. Годинники, які дісталися вам у спадок, є сильним оберегом. Головне, щоб ви не просили їх подарувати - людина повинна сама вирішити це зробити.
8. Якщо раптом хтось вам вирішив подарувати годинник, навіть найдорожчі і красиві, віддайте їм у взамін монетку або купюру. Номінал не має ніякого значення, однак буде вважатися, що ви купили годинник, а не отримали його в подарунок.
Важливо розбиратися, кому доречно дарувати годинник, а кому - ні, а також як правильно дарувати такий подарунок. Краще не приймати прикмети близько до серця. Адже також існує думка, що прикмети збуваються, тільки якщо в них щиро вірити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт