Feedback

Що подарувати любителю кави

10.10.2019 321

1. Кавоварки дозволяють в домашніх умовах готувати смачний гарячий напій, який бадьорить і наповнює життя змістом. Повірте, жодний кофеман не відмовиться від кавової машини для домашнього використання. Капсульні кавоварки - сучасний тренд в кавовій області. Вони відрізняються зручністю, компактністю, можливістю приготування різних напоїв і простотою використання.

2. Чудовий подарунок - набір елітних сортів кави. Упаковки кави можна скласти в коробку, пакет або кошик і доповнити ласощами для кавової трапези - солодощами або сухофруктами з горішками. Чоловікові разом з кавою можна подарувати сигари.
 
3. Більшість гурманів любить пити каву зі свіжого помелу кавових зерен, що для них є особливим задоволенням. Подаруйте хорошу кавомолку, і він або вона зможуть насолодитися цим особливим задоволенням щоранку.
 
4. Турка з міді - мрія для кавового гурмана. Доповніть її кавовим набором.

5. Книга рецептів страв з кавою також стане гідним даром для кофемана. Кава-гурману корисно буде дізнається, як правильно обсмажувати каву і варити її в турці. Якщо любитель кави є і книголюбом, подаруйте йому «Кавову книгу» Макса Фрая.
 
6. Тим, хто вміє заварювати каву у френч-пресі, можна оновити це чудо-пристрій. А тим, хто жодного разу не пробував готувати каву таким способом, саме час навчитися.
 
7. Предмети декору з кавових зерен, наприклад, картини з кави, кавові Топіарії - це унікальна можливість здивувати кофелюба, оскільки такі вироби, як правило, виготовляються в єдиному екземплярі талановитими майстрами.

8. Кавова косметика: скраб, засоби для прийняття ванни з кавою (гелі для душу, мило, сольові бомбочки), а також духи з кавою-ароматами будуть бажаними подарунками для всіх жінок, чиє серце підкорив гарячий напій, що бадьорить.
 
9. Любителю кави і ласунам в одній особі в честь свята можна спекти смачний кавовий торт або приготувати кавові тістечка тірамісу.
 
10. Подорож в країну, де вирощують каву, залишиться в пам'яті винуватця святкування надовго і стане неперевершеним подарунком.

Більшість людей починає свій день з чашки ароматної кави. Любов до цього напою об'єднує багатьох. Тому, якщо ви не впевнені у виборі подарунка рідним і близьким, можна вибрати оригінальний презент саме на кавову тематику.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт