Feedback

Що принесе рік Білого Щура 2020?

09.10.2019 859

За китайською міфологією, щур є розумною, цілеспрямованою і терплячою твариною. Він знає усі свої переваги і недоліки. Також покровитель року володіє відмінною пам’яттю. Щур вміє легко прокласти свій життєвий шлях і ретельно проаналізувати кожен свій крок. Зі складних ситуацій він легко виходить.
Господарі Нового року цікавляться мистецтвом і духовними цінностями. Вони дуже вимогливі до себе та свого оточення. Тотем 2020 року є білого кольору, тож в наступному році переважатимуть світлі думки та чисті помисли.

Згідно зі східним календарем, у 2020 році варто турбуватися про навколишній світ, наповнювати думки добром та робити безкорисливі дії. Щур неабияк ретельно підходить до свого та чужого життя, тому буде поважати право кожної людини.

Людина, яка хоче жити в мирі та злагоді в Новому році зі східною твариною, повинна володіти позитивними якостями, бути розсудливою та вміти долати перешкоди на своєму шляху. Увесь рік повинен бути плідним, відтак треба обов’язково при можливості придбати квартиру, будинок чи машину, якщо це є у ваших планах.

Білий колір Щура – це приємний знак для тих, хто хоче створити міцний шлюб у 2020 році. Рік вдалий для нових починань, переїздів та зміни роботи. Все, за що ви візьметеся – увінчається успіхом. Також, якщо ви перебуваєте з кимось у сварці – це хороша нагода, аби помиритися і зміцнити дружні зв’язки.

У фінансовому плані Білий Щур буде неабияк допомагати: рік буде багатим та грошовитим. Щур подарує людям можливість побудувати кар'єру, піднятися на кращий рівень життя і досягти великого визнання. Втім щур меркантильний і хитрий, тож йому доведеться досить багато працювати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт