Feedback

Що подарувати на День будівельника

01.10.2019 1104

Подарунки на День будівельника
Подушка у вигляді цегли.
Робота у будівельника нервова і важка, тому заслужений відпочинок на м'якій «цеглі» принесе задоволення. За допомогою такої подушки можна також влаштовувати веселі бої або відпрацьовувати удари.

«Будівельний» набір з солодощів і чаю. Ласощі та упаковка чаю послужать вдалою ідеєю подарунка представницям жіночої статі. Оригінальним варіантом стане набір «штукатурний заміс», в якому грунтовка - це згущене молоко, а суха суміш - чай, або печиво у формі будівельних інструментів в мініатюрному дерев'яному ящику.

Харчовий бокс. Набір з термо-лотків послужить практичним подарунком. Він дозволить будівельнику насолоджуватися в обідню перерву смачними теплими стравами. Краще вибирати бокс, який складається з декількох відділень, щоб не змішувати різні продукти між собою. Такий харчовий термос стане в нагоді своєму господарю не тільки на об'єкті, а й на пікніку або в дальній поїздці.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День будівельника України 2024, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт