Feedback

Що подарувати другу на день народження

26.09.2019 471

День народження друга наближається, а ви досі ламаєте голову, що ж подарувати чоловікові? Зовсім не обов'язково витрачати багато грошей в бажанні порадувати хлопця. Головне, щоб подарунок запам'ятався і був практичним.
Якщо ви хочете почути вигук подиву і потонути в обіймах подяки в момент вручення подарунка, варто подбати про його зміст і упаковку.

1. Для друга сім'ї вибирайте подарунки особистого користування - якісний шкіряний ремінь, сорочку або запонки.
 
2. Якщо ви готуєте сюрприз чоловікові, який живе один, придивіться до побутової техніки. У господарстві напевно стане в нагоді мультиварка, робот-пилосос, кавоварка.
 
3. Якщо хлопець-друг одружений, то краще не дарувати кухонне приладдя, зате інші чоловічі помічники по будинку будуть дуже до речі. Наприклад, перфоратор або ударний дриль.
 
4. Якщо дівчина дарує подарунок другу, варто вибрати щось нейтральне, уникати особистих речей і предметів одягу. Особливо, якщо у молодої людини є улюблена.
 
5. Важливо не тільки те, що саме ви даруєте на день народження, але і як вручаєте презент. Щоб ця подія міцно увійшла в історію вашої дружби, виберіть для сцени вручення пам'ятне або незвичайне місце.
 
6. Подарунок повинен бути тільки в позитивному ключі. Не можна дарувати людині те, що є нагадуванням про його недоліки, промахи і слабкості.
 

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт