Feedback

Ідеї оформлення сертифікату для чоловіків

24.09.2019 504

Чоловікам найчастіше дарують абонементи в спортзал або басейн. Також великою популярністю користуються сертифікати на відвідування пейнтбол клубу, квесту або різних екстремальних занять. Крім того, чоловік буде радий отримати подарункову карту магазину з аксесуарами або одягом для чоловіків. Або ж це може бути сертифікат на відвідування барбершопа.
У тому випадку, якщо ви плануєте вручити хлопцю сертифікат на стрибок з парашутом, то потрібно заздалегідь подбати про повітряні кулі. Сертифікат можна згорнути і вкласти в будь-який кульку. Після кулі потрібно надути спеціальним газом, щоб всі вони піднялися під стелю.
Коли винуватець святкування повернеться додому, то його буде чекати приємний сюрприз і невелике завдання. Йому потрібно буде знайти свій подарунок в одній з куль. Хлопець із задоволенням пройде невеликий домашній квест для того, щоб в результаті знайти призначений для нього подарунок.
Ви можете самостійно намалювати для нього карту і придумати нескладні завдання.

Якщо ви плануєте вручити йому сертифікат на відвідування пробного заняття з футболу, абонемент в спортивний клуб або квитки на футбол, то можна зробити це досить оригінально. Зверніть увагу на м'які іграшки спортивної тематики. Це може бути футбольний м'яч або м'яка іграшка у вигляді футболіста.

Легко можна знайти сувенірні варіанти, які оснащені замочком, в таку іграшку можна вкласти все що завгодно.
Можна попросити адміністратора того чи іншого закладу офіційно викликати чоловіка до них, сказавши про те, що він став переможцем акції. Коли він з'явиться в спортклубі або будь-який інший заклад, то ви можете зустріти його з чоловічим букетом в руках і сертифікатом. Такий сюрприз йому напевно сподобається.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт