Feedback

Приклади виробів із текстилю в подарунок

23.09.2019 586

Текстильні подарунки будуть доречними в будь-якому випадку, головне - правильно підібрати модель виробу. Наприклад, мамі, подрузі, сестрі можна зшити диванну подушку у вигляді сови. Зображення цих тварин у вигляді статуеток, принтів на тканині, прикрас, панно завоювали широку популярність.
Подушка може як сама мати форму сови, так і просто бути прикрашеною вишивкою, аплікацією з її зображенням. У першому випадку для виготовлення буде потрібно:
матеріал трьох різних кольорів;
нитки того ж відтінку, що і тканина;
фурнітура - очки в будь-якому випадку, інший декор на розсуд майстра;
голка, ножиці, кравецькі крейда;
наповнювач.

Тканина для подушки повинна бути щільною, але не жорсткою, приємною на дотик і легкою в обробці. Можна використовувати фетр - він не обсипається, тримає форму, колірна палітра досить різноманітна, працювати з ним нескладно. Але варто враховувати те, що товщина цього матеріалу досить висока в порівнянні зі звичайними тканинами, і виконати елемент з двох деталей може бути проблематично.
Після того як матеріал для виготовлення подушки обраний, можна приступати до роботи. Перш за все потрібно розібратися з викрійками. Для цього вироби знадобиться викроїти основну деталь - тулуб, крила, лапки, черевце, так звані окуляри - елемент у вигляді знака нескінченності, на якому розташовуються очі. Все, крім черевця і «окулярів», викроюється в двох примірниках - передня і задня частини.
Далі елементи зшиваються і набиваються. Спочатку дрібні - крила, лапки. Тулуб залишається наостанок, інакше пришивати до нього маленькі деталі буде проблематично.

Перш за все до основної деталі кріпиться черевце і «окуляри». Потім пришиваються очі (їх можна вишити або приклеїти), дзьобик, лапки. Потім передня і задня частини тулуба зшиваються між собою. В процесі кріпляться крила - між двома половинками, трохи нижче голови. Головне - не забути залишити отвір для набивання подушки, яке потім треба буде акуратно і непомітно зашити.
Як крила, так і лапки з дзьобом, можуть бути викроєні в одному екземплярі і пришиті безпосередньо до передньої частини тулуба. Крім того, на черевці між крильцями і основною частиною можна розмістити кишеньки, в яких зручно буде зберігати різні дрібниці, наприклад, пульт від телевізора.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт