Feedback

Найкращий в'язаний подарунок

18.09.2019 1334

Шаль
Такий подарунок хороший не тільки для улюбленої бабусі. Це прекрасна прикраса, яким завершується образ сучасної жінки. Ажурна шаль, зв'язана гачком, наприклад, стане відмінним доповненням до пальто. За схемою такий виріб можна створити за кілька днів, сидячи біля телевізора.
 
Головні убори
Це прекрасний варіант для «подарункової ьворчостіі». Шапки і берети на будь-який сезон в'яжуть для абсолютно різних за віком і характером людей. Робляться такі речі буквально за вечір або два, зате подарунок запам'ятовується надовго.
 
Сумка
З огляду на різноманітність способів в'язання полотна гачком, майстрині створюють неповторні практичні вироби. Такий подарунок особливо оцінить жінка, що регулярно відпочиває на морі. На пляжі в'язана сумка дуже до місця. Це стильний аксесуар, куди можна поставити безліч незамінних предметів, які повинні бути під рукою на відпочинку.
 
Подарунки спицями
Багато виробів набагато краще виглядають, якщо вони виконані спицями. Великі полотна виявляються м'якші і приємніші на дотик в порівнянні з тими, що створені гачком. До того ж в'язати великі за розміром речі іноді простіше саме на спицях, особливо якщо інструменти мають великий діаметр.
 
Шарф
Такий подарунок до речі для будь-якої людини. Для особливо модних можна «випустити» інший різновид - снуд. Шарф може бути однотонним, смугастим, з косами, виконаним хустковою в'язкою і так далі. Для в'язання небажано вибирати чисту шерсть, краще взяти пряжу з високим вмістом акрилу.
 
Якщо багато вовни, шарф буде колотися, створюючи дискомфорт шкірі обличчю і шиї. До того ж шерсть швидко закочується, і зовнішній вигляд її втрачається швидше, ніж у речей з акрилом.

Шкарпетки
Цей подарунок точно не закинеться в кутку. Шкарпетки можна носити і вдома, і надягати на вулицю в холодну погоду. Під певно одержувача можна оформити їх у вигляді гольфів. При в'язанні потрібно врахувати розмір ноги того, хто відзначає свято. Хоча, беручи до уваги, що шкарпетки трохи розтягуються при надяганні, якщо злегка помилитеся - не страшно.
 
Рукавички і рукавиці
Якщо розмір іменинника збігається з розміром власної руки або кисті іншої людини, яка може приміряти в'язаний виріб по ходу його створення, можна і не сумніватися. Рукавички в'язати трохи складніше, оскільки доводиться вив'язувати кожен палець окремо, зате рукавиці взагалі не складають труднощів в їх втілення. Можна зробити такі речі в один тон з рельєфним малюнком або створити на них жакардовий візерунок.
 
Чудово виглядають такі речі, подаровані до Нового року, особливо якщо виконані у відповідних кольорах і тематиці малюнка. Наприклад, зі сніжинками або ялинками. Хоча за бажанням можна зобразити на них квіти, зірки або традиційні народні візерунки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт