Feedback

Приємні сюрпризи у подарунок

17.09.2019 387

Хорошим подарунком буде вручення сертифікат на відвідування занять з йоги. На таких заняттях він зможе дізнатися для себе багато всього корисного і цікавого, докладніше ознайомитися з тонкощами здорового способу життя і харчування.
 
Крім того, хорошим рішенням буде подарувати сертифікат на участь в будь-якому майстер-класі. Це може бути майстер-клас зі створення екосумки або красивих фігурок. На такому занятті ваш близька людина зможе створити для себе унікальний аксесуар. Зазвичай на подібних майстер-класах вже готові вироби розписують спеціальними фарбами, що дозволяє створити ексклюзивну річ. Також є майстер-класи з розпису футболок або хусток.
 
А ще можна вручити сертифікат на курс з гончарного мистецтва. На такому індивідуальному занятті можна буде створити вазу, свічник або навіть аромалампу. Робота з глиною допомагає розслабитися і позбутися від стресу. В кінці ж заняття ваш знайомий зможе забрати з собою унікальний екоподарок, який він створив своїми руками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт