Feedback

Колективний подарунок для вчителя

09.08.2019 1464

Так як студент в усі часи вважався людиною небагатою, то краще дарувати подарунок від усього колективу.
Якщо потрібно дарувати подарунок куратору, то це можуть бути оригінальні фотоколажі або альбоми з фотографіями. Особливо це актуально, якщо разом було проведено багато часу, і були, крім навчального процесу, наприклад, якісь вилазки на природу, екскурсії всією групою або походи по знаменитих місцях.
Також відмінним подарунком вважається портрет самого вчителя, написаний олівцем або фарбами.
У сучасному інноваційному світі для викладача в день захисту диплома або здачі іспиту можна подарувати флешку з гравіюванням або повербанк. Гравірування допоможе захистити подарунок від втрати особливо в тому випадку, якщо мова йде про флешку, якій властиво загубитися в будь-якому «затишному» місці. Цінним подарунком може стати дорогий сорт кави або чаю з солодощами - це створить гарний настрій не тільки викладачеві, а й всієї кафедрі.
Слід пам'ятати про те, що готуючись до занять, педагог не завжди до ночі сидить на кафедрі в університеті, а продовжує підготовку до занять у себе вдома.
У цьому випадку такий подарунок, як зручне офісне крісло, викладач оцінить високо. Воно часто є заповітною мрією людини, якій більшу частину часу просиджує за столом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт