Feedback

Небажані подарунки

09.08.2019 491

Тапочки
Здавалося б, звичайний аксесуар домашнього вжитку. М'які, зручні тапочки будуть до душі будь-кому. Однак їх часто асоціюють з похоронною атрибутикою, адже людей зазвичай ховають у взутті, найчастіше - в тапочках. Саме тому вони викликають тривожні асоціації.
 
Годинники
У випадку з цим подарунком слід зауважити, що годинник не рекомендується дарувати не тільки в нашій країні, а й багатьох інших. Якщо це наручний годинник, то кажуть, що їх механізм здатний вплинути на людські біоритми.
Хтось асоціює надітий на руку годинник з наручниками.
Однак тут існує спосіб нейтралізації негативного впливу даного презенту. Потрібно лише після процесу дарування відразу ж надіти його на м'яку іграшку, як ніби ви подарували годинник в подарунок.
Що ж стосується настінного годинника, то тут є повір'я, що в залежності від приводу, з якого їх дарують, вони здатні чинити негативний вплив. Таким чином, подаровані на весілля, вони будуть відраховувати години шлюбу, що в кінцевому підсумку призведе до розлучення. Якщо подарувати їх з приводу призначення на нову посаду, то людина не затримається довго на цій позиції і незабаром її втратить. Подарувавши годинник із вшанування жертв любовних відносин або дружби, можна спровокувати швидкий розлад або навіть розлучення.
 
Хустки, рушники
Ці нешкідливі аксесуари також не варто дарувати, так як вони поряд з тапочками асоціюються з похоронною тематикою. На похоронах прийнято дарувати рушник тим, хто несе труну, а всім іншим - хустки. Подаровати хустку - до сліз.
Але можна їх дарувати в парі. Таким чином, якщо ви подаруєте дві хустки або пару рушників, прикмета не спрацює.
 
Опудала та статуетки птахів
Є повір'я, що залетіла в будинок птах - знамення недобрих звісток. Тому подарунок у вигляді опудала або статуетки птиці може служити передвісником поганих наслідків.
 
Предмети, пов'язані зі здоров'ям
Інгалятори, прилади для вимірювання тиску або температури, ходунки, милиці, бандажі та інше - все це потрібно людині, коли у нього є проблеми зі здоров'ям. Якщо дарувати їх здоровій людині, то вони будуть притягувати захворювання, сприяючи тому, щоб ці предмети в нагоді на ділі.
 
Гострі предмети
Колючо-ріжучі атрибути також під забороною. Подаровані в якості презенту, вони приносять в будинок сварки, розбіжності, сімейним розладів. Навіть меблі краще дарувати з округлими кутами, а не гострими.
 
Деякі квіти
Той факт, що не можна дарувати букет з парного кількості квітів, відомий багатьом. Але є й інша особливість. Наприклад, не рекомендують дарувати гвоздики, нехай навіть непарна кількість. Вважається, що вони таять негативну енергетику.
Також під забороною букет в чорно-червоних тонах. Такі відтінки пов'язують з траурною тематикою.
 
Гаманці
Взагалі, немає прикмети, що категорично забороняють дарувати портмоне. Якщо врахувати кілька особливостей, то нічого страшного в такому подарунку не буде.
По-перше, потрібно звернути увагу на колір аксесуара: найкращим варіантом буде червоний. Кажуть, червоний гаманець залучає гроші.
А ось варіанти в синьому відтінку слід уникати. Справа в тому, що синій - це колір водної стихії, отже, гроші з такого гаманця будуть витікати, як вода.
 
Другий аспект, який потрібно врахувати при даруванні портмоне - не можна презентувати абсолютно порожній гаманець. Необхідно покласти туди купюру або монету, нехай навіть найдрібнішу. Це посприяє залученню грошей в гаманець.
Слід врахувати, що дане марновірство відноситься не тільки до гаманців, але також до сумок і рюкзаків.
 

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт