Feedback

Правила упаковки

08.08.2019 441

Коли подарунок упакований, то зрозуміло що ви готувались до вручення презенту, а не купили презент в останній момент, не витрачаючи багато часу на вибір і випадково наткнулись на нього в магазині по шляху на свято.
При цьому чашка - подарунок із нестандартною формою, і досить крихка, тому упакувати його не так просто. Зазвичай для цих цілей використовують або прозору плівку, або пакувальний папір - їх розстеляють, подарунок ставлять посередині, а потім усі кінці просто збирають над кухлем і перев'язують стрічкою з бантом.
 
Для людей старшого покоління дуже важливі ностальгічні асоціації, зазвичай вони дуже радіють нагадуванням про свою далеку молодість, тому можна упакувати подарунок в ретро стилі.
Для цього потрібна порівняно проста, але рідкісна сьогодні крафт-папір, замість яскравих стрічок, використовуйте капроновий шнур. Сьогодні більшості людей це здалося б занадто скромним і сірим оформленням, проте для бабусь і дідусів це стійка асоціація зі святами та подарунками, тому емоції будуть суцільно позитивними.
 
Всупереч поширеній думці, подарунок можна і не пакувати цілком, але зовсім без святкового декору його залишити не можна. Найпростіший варіант - це орігамі у вигляді квітки, прикріпленого на ручку чашки, або навіть будь-яка більш складна аплікація, яка доводить, що ви не просто витягли цей посуд з власної шафи, оскільки вона добре збереглася і годиться в подарунок. Для вручення на Новий рік атрибути знайти ще простіше - досить прикрасити презент яскравою мішурою. У День закоханих до ручки можна просто прив'язати надувну кульку у формі серця, тільки зверніть увагу, що сама по собі кружка для такого приводу - це просто, тому додайте що-небудь ще.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт