Feedback

Народні прикмети при даруванні гаманця

07.08.2019 520

Не варто дарувати гаманець своєму начальству, так як презент може бути неправильно сприйнятий. Таким подарунком ви можете натякнути керівництву на те, що він невміло управляє фінансами. Також це може означати те, що ви йому хочете якнайшвидшого розорення.
Якщо ви отримали такий подарунок від заможньої і успішної людини, то вам дуже пощастило. Це говорить про те, що такий гаманець буде залучати у ваше життя фінансове благополуччя і успіх.
Не можна упаковувати такий презент в целофан, так як він стане невидимим бар'єром, який буде заважати фінансовому благополуччю. Упаковка повинна бути виконана з натуральних матеріалів.
Ніколи не віддавайте і не передаровуйте свій гаманець. Віддавши свій аксесуар в інші руки, ви передаєте цій людині свій успіх і благополуччя.
Отримувати в якості подарунка гаманець від людини, чиє фінансове становище гірше вашого - це погана прикмета.
Аксесуар повинен бути без наскрізних отворів, інакше всі фінанси будуть «витікати» від вас.
Не варто дарувати такий аксесуар на день народження, так як це може залучити негативну енергетику. Найкраще залишити подарунок для іншого свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт