Feedback

Оригінальні бюджетні подарунки

05.08.2019 286

У категорію бюджетних подарунків входять презенти-сувеніри і вироби, створені своїми руками. Це можуть бути символічні предмети або аксесуари інтер'єру, жартівливі елементи гардероба. Причому найчастіше це якісь дешеві і маленькі речі, які просто доповнені незвичайними і смішними підписами. Скажімо, навіть звичайна запальничка, ручка або олівця можна надати унікальний і прикольний вид.
Наприклад, тій, яка любить доповнювати свої луки прикрасами і всілякої біжутерією, можна презентувати намисто з макаронів. При цьому для більшого антуражу їх можна покрити сріблястим або золотим аерозольним лаком. Макарони можна використовувати і для створення кулона.
Начальнику можна подарувати кубик із цікавим підписами кожної грані (наприклад, «похвалити співробітника», «заохотити персонал», «подумати про життя», «покарати ледарів»).
Людині, у якого є все, варто презентувати пензлик для прочищення пупка, упакувавши її в красиву коробочку для прикрас.
Керівнику колективу варто презентувати іменну печатку із підписом «мудрий начальник схвалює».
Колезі логічно подарувати маленьку статуетку (смішного чоловічка) з написом «робочий день скорочує життя на 8 годин».
Можна подарувати креативні речі-аксесуари: їх ціна невелика, зате пам'ять - величезна. Наприклад, це може бути брелок у вигляді кухлі з пивом, брелок з функцією писку. Бюджетним варіантом може стати іменний плакат, на якому, крім смішних написів, будуть приклеєні, наприклад, солодкі батончики, маленькі коробочки соку, батарейки. Крім того, можна зробити презентом і пивні бомбочки для ванни.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні