Feedback

Як зробити пасхальну листівку своїми руками

21.01.2014 1995

Не думайте, що самостійне виготовлення Великодніх листівок - це заняття тільки для дітей, вам воно теж доставить чимало задоволення .

Для створення власного паперового дива вам буде потрібно мінімум витрат сил і матеріалів, а саме: набір фломастерів та кольорового паперу, щільний картон , курячі пір'я, зерна і шкаралупа, а також годину вільного часу.

Зігніть картон на навпіл. На лицьовій частині позначте середину і зробіть перші начерки малюнок. Вам треба намалювати курчаток, які вилазить з шкаралупи , причому так, що в одній половинці він ще сидить, а друга одягнена у нього на голові як капелюшок. Після того як малюнок буде готовий, починаємо клеяти. Поставте на те місце, де намальована шкаралупа справжню шкаралупу.

Тепер змастіть т і голову курчати клеєм ПВА і приклейте до нього пір'ячко . Коли вони висохнуть , пофарбуйте їх жовтою фарбою . Дзьоб розфарбуйте на ваш розсуд , вічка зробіть чорними.

На зворотному боці кольоровому папері напишіть друкованими великими літерами «З Великоднем » , або «Христос воскрес ». Всі виріжте і наклейте . Листівка готова , залишилася написати лише всередині поздоровлення і побажання . При бажанні на внутрішній стороні ви можете накресліть кольорову рамку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт