Feedback

Фото журнал та фотоколаж у подарунок

24.07.2019 551

Несподіваним подарунком стане вручений барвистий номер ілюстрованого журналу, присвячений одній людині - винуватцю торжества. Його фото на обкладинці і в журналі, статті та замітки про нього і його досягненнях, захоплення, різноманітні хобі, родину і друзів оцінять усі присутні.
Журнал може бути автобіографічним або фантастичним. Глянець або газетний стиль, один розворот або ціла книга - вирішувати вам.
 
При використанні техніки, яка на французькій мові означає «наклеювання», об'єднується в одне ціле кілька фотографій, адже зазвичай важко вибрати кращу з вдалих. Колаж може відрізнятися складністю виконання, технікою, формою. Може бути виконаний власними силами, за допомогою фотошопу чи інших спеціальних програм, широко представлених в інтернеті.
Фотоколаж, зроблений в спеціальній художній майстерні, буде не тільки сюрпризом, але і шикарною прикрасою вашого житла. Не менш цікавим буде фотоколаж, виконаний у вигляді кубика Рубіка, плаката, гігантських букв, гірлянд з фотографій і т. Д.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт