Feedback

Що подарувати подружжю?

23.07.2019 231

В процесі вибору подарунку слід врахувати величезну кількість різноманітних факторів: привід, бюджет, особисті побажання винуватця святкування і багато іншого. Завдання ускладнюється, якщо ви задумали вручити подарунок не одному, а відразу декільком людям: наприклад, подружжю. Як правильно підібрати такий подарунок? Що необхідно врахувати? Які варіанти подарунків існують? Що можна зробити своїми руками? Чи можна дарувати гроші?

Обираємо саморобні презенти у подарунок
Традиційно в нашому суспільстві склалося так, що найбільше цінуються саме ті подарунки, які виготовлені своїми руками. Вважається, що такі саморобні речі наповнені любов'ю і теплом, а також містять частинку душі і серця того, хто цей презент виготовив. Тому якщо ви володієте творчими здібностями і креативним мисленням, то вам обов'язково варто задуматися про виготовлення оригінального презенту своїми руками.
Перш за все, необхідно визначитися із загальною концепцією подарунка - її вам може підказати нагода, в зв'язку з якою ви збираєтеся зробити подарунок. Наприклад, до Нового року можна зв'язати шапку або шарф, а з нагоди річниці весілля - зробити родинне дерево.
Такі подарунки можна зробити самостійно або в компанії (наприклад, зі своєю маленькою дитиною).
 
Якщо ви вмієте шити або плести, то відмінним варіантом, можуть стати будь-які предмети гардероба, від простих аксесуарів (шапка, рукавиці, шкарпетки або шарф) до повноцінних предметів одягу (наприклад, светр). Можна створити кілька абсолютно ідентичних речей (наприклад, однакові шкарпетки) або змінити колір: для дружини - рожеві, для чоловіка - блакитні. Такі рукодільні подарунки оцінить будь-яка пара. Крім того, можна зробити різні іграшки (цей варіант виявиться актуальним для тих пар, які вже мають власних дітей).
Інший варіант саморобного подарунка - фотокнига. За основу варто взяти звичайний фотоальбом, за допомогою якого слід розповісти історію створення та розвитку відносин пари. Постарайтеся знайти самі ранні фото закоханих - від їх першого побачення до дня весілля, від першого поцілунку до народження дитини. Такий пам'ятний подарунок виявиться дуже цінним і буде передаватися з покоління в покоління.
 
Древо життя - ще один творчий варіант подарунка, зробленого своїми руками. Якщо ви вмієте гарно малювати і близько знайомі з парою (можливо, є родичем одного з подружжя), то ви зможете відтворити історію сім'ї.
Однак пам'ятайте, щоб створити подібний презент, вам доведеться чимало потрудитися: обдзвонити і відвідати найбільш літніх родичів, переглянути сімейні альбоми, а також, можливо, знайти архівні документи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт