Feedback

Цікаві подарунки ручної роботи

23.07.2019 372

Оригінальний фотоальбом або фоторамка може стати відмінним подарунком. Звичайно ж, мова йде не про ті варіанти, які продаються в кожному магазині. Зверніть увагу на вироби, виконані в стилі скрапбукінг. Такий незвичайний презент ручної роботи сподобається всім без винятку. Крім того, можна вибрати фотоальбом, який виконаний в стилі модерн або в стилі XIX століття. Такий презент особливо оцінять представники старшого покоління.
 
Відмінно підійде в якості практичного презенту покривало ручної роботи. Його можна виготовити самостійно. Це може бути плед грубої в'язки з особливою вовною мериноса або виконаний в техніці печворк або ентерлак. Hand-made-виріб стане найкращим подарунком до будь-якого свята.
 
Крім того, в якості універсального презенту відмінно підійдуть авторські листівки. Ви можете вибрати готовий ексклюзивний варіант або ж замовити особливу листівку за своїм власним ескізом.
 
Солодощі - це не тільки смачний презент, а й приємний сюрприз для кожного, хто небайдужий до солодкого. Тут вибір просто величезний. Це можуть бути шоколадні цукерки ручної роботи. Причому ви можете замовити такий солодкий презент заздалегідь і обговорити склад таких цукерок. Також це можуть бути унікальні печива, незвичайні маффіни або навіть торт. Солодкий сюрприз відмінно підійде для будь-якого святкування.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт