Feedback

Практичні сувенірні подарунки

22.07.2019 244

Сувенір - це невеликий подарунок на пам'ять, який в принципі ні до чого не зобов'язує. Зазвичай дарують, коли хочуть проявити повагу до людини, але близько не знають його потреб. Деякі сувеніри можуть виявитися цілком корисними.
Кухоль. Їх вибір величезний. Можна знайти готовий на певну тематику свята або з написом і малюнком, які підкреслять індивідуальність того, кому вона буде призначатися. Можливо виготовити на замовлення з цікавою фразою, побажанням або афоризмом. Цілком розумно її упакувати в подарункову коробочку, яка в подальшому стане в нагоді для зберігання будь-яких дрібниць.
Настінний або перекидний календар. Гарна ідея для новорічного подарунка. А якщо ще й зробити його на замовлення з спільними фотографіями або з фото колективу, дружньої компанії - то такий календар не тільки допоможе спланувати час, але і буде дарувати приємні спогади про зображені на ньому моменти.
Ручка з логотипом або написом. Неважливо, з якого матеріалу вона виконана, вона завжди знадобиться. Напис можна зробити на замовлення, щоб вона відповідала професійній діяльності, характеру або планам людини. А можна просто подарувати іменну ручку.
Брелок для ключів. Бажано підібрати такий, який би відповідав стилю або відбивав захоплення людини.
Декоративні свічки і підсвічники. Послужать доповненням до кімнатного інтер'єру, а при можливих перебоях з електрикою виявляться досить практичними.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті