Feedback

Одяг у подарунок для півторарічної дівчинки

12.07.2019 661

Як жінки так і чоловіки люблять купувати одяг для дівчинки. Причому неважливо, для своєї дитини вони це роблять або для дочки знайомих або родичів. Сьогодні асортимент всіляких кофтинок, суконь, штанців, капелюшків, кардиганів та іншого просто величезний! Як вибрати відповідний одяг в подарунок для дівчинки на півроку? Зверніть увагу на матеріал. На літо краще вибирати одяг з натуральних тканин: льон, бавовна, шовк. А на холодну пору року можна підшукати і щось з синтетики: флісу, акрилу, віскози та ін. Головне, щоб сама річ була якісною.

Підібрати відповідний фасон, мабуть, може стати непростим завданням. Адже так хочеться побачити дитину в модному платті, прототипом якого став сучасний одяг для дорослих. Але такі речі підійдуть в кращому випадку для фотосесії і навряд чи стануть в нагоді в повсякденному житті. Тому вибирайте щось, у чому дівчинці буде зручно рухатися, що не звалиться з неї, коли вона почне активно борсати ніжками або навіть спробує зняти. Декор і деталі - важливі елементи в нарядах для дорослих. Але головне правило для дитячих кофтинок, суконь і комбінезонів - безпека! Тому від дрібних гудзичків, паєток, бантиків і інших деталей краще відмовитися. Однак для дівчинки треба вибрати щось яскраве і красиве. Як декор підійдуть аплікації, оборки, рюші і т.д. - щось, що крихітка не зможе відірвати. Навіть найдорожчі, якісні та практичні сукні, штанці, кофти та інше не можуть стати самостійним подарунком. Їх оцінять батьки, але саму іменинницю вони навряд чи зацікавлять. І тому другою частиною подарунка має стати щось, що порадує саме дівчинку: наприклад, іграшка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт